“Zanger Rinus” kan beter scooteren met Romana dan fietsen

Zanger Rinus kennen we natuurlijk allemaal van de mega hit ‘Met Romana op de Scooter’. De beste man is al vanaf 2009 bezig met zijn carrière en het is vaak aandoenlijk om te zien. Dat hij goed scooter kan rijden, zelfs met Romana achterop, heeft hij al bewezen. Fietsen is echter een ander verhaal.

Zanger Rinus op de scooter

Als je Rinus nog niet kent is het de hoogste tijd om zijn oeuvre even goed te bekijken. Onder het grote publiek kreeg hij er bekendheid mee doordat het televisieprogramma De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek De tv draait door.

De grootste hit is natuurlijk ‘Met Romana op de Scooter’. Om je geheugen even op te frissen hebben we de iconische videoclip hieronder voor je uitgelicht. De clip heeft inmiddels al 5,5 miljoen views gepakt. Onder aan het artikel een geniaal fiets filmpje van Rinus.

Zanger Rinus op de fiets

Rinus had beter wat tijd op de fiets kunnen besteden om die skill beter te leren, in plaats van de rups te doen of te scooteren met Romana.

In het filmpje hieronder gaat het helemaal fout. Hij kan er gelukkig nog wel wat krachttermen uitgooien. Video hieronder:

Bron:VKMAG