Yolanthe staat open voor nieuwe relatie: “kleine kalende mannen maken ook een kans”

Yolanthe is en blijft een van de mooiste vrouwen van ons land. En ze staat eindelijk weer open voor nieuwe liefde na de breuk met tuinkabouter Wesley Sneijder. Dit meldde ze in de Radio 538 show van Frank Dane. En het mooiste nieuws? Bijna alle mannen maken kans.

Yolanthe en de liefde

Over de relatie tussen Yo en Sneijder is natuurlijk al teveel gesproken. In 2009 kregen ze een relatie en een jaar later trouwden ze al. Daarna ging het bergafwaarts. Na vele avonturen gingen ze in 2019, na 10 jaar relatie, uit elkaar.

Yolanthe is momenteel bezig met een nieuwe film, die net is uitgekomen. Om daarover, en vele andere dingen, te praten zat ze gisterochtend aan tafel bij Radio 538-dj Frank Dane. Ook haar privé leven komt uiteraard ter sprake. Ze blijkt namelijk bizar veel DM’s op Instagram te krijgen. Haar nieuwe grote liefde zit daar echter nog niet tussen. Is Yolanthe te kritisch? Verre van.

Wie maakt er kans?

Ze zegt dat de berichten die ze krijgt voornamelijk vrij apart zijn. Maar dat betekend niet dat ze te kritisch is. Jelmer Gussinklo, side-kick van Dane, stelt de vraag der vragen: maken kleine en kale mannen ook een kans bij de prachtige Yolanthe?

Yolanthe vertelt dat deze mannen uiteraard ook een kans maken en dat ze het gek zou vinden als dit niet het geval zou zijn. Dus ben jij wat kleiner en heb je jouw wilde haren verloren? Je maakt nog kans! Bekijk de trailer van de nieuwe film met Yolanthe hieronder: