Zien: Pikante Halloween outfit van Yolanthe

Yolanthe Cabau van Kasbergen blijft een van de mooiste vrouwen van ons land. En ze staat eindelijk weer open voor nieuwe liefde na de breuk met tuinkabouter Wesley Sneijder. Dit meldde ze in de Radio 538 show van Frank Dane in dit fragment. Hilarisch om terug te kijken. En het mooiste nieuws? Bijna alle mannen maken kans.

Yolanthe viert Halloween

Wat ook leuk om te bekijken is haar Halloween outfit. Actrice en BN’er Yolanthe liet op Instagram weten dat zie Halloween met haar zoontje Xess Xava heeft gevierd. En ze hebben een leuke en interessante matchende ouftit uitgekozen.

Cabau kan in de reacties onder de foto’s op veel complimenten rekenen. Zo schrijft iemand: ”Zo dat is wel een spektakel daar hè!” Een ander schrijft: ”Op z’n Amerikaans uitgepakt.”

Trick or threat??

De actrice schrijft zelf bij de foto’s: “Trick-or-treat.” Het ziet er naar uit dat ze het mega naar hun zin hebben gehad. Mooi om dit pure geluk te zien.

Om Yolanthe extra in het zonnetje te zetten hebben wij de mooiste foto’s van de actrice op een rijtje gezet. We kunnen het ons niet voorstellen dat het lang duurt voordat zij weer de liefde heeft gevonden.