“Yolanthe dé reden dat Donny Roelvink en Janice uit elkaar zijn”

De geruchtenmolen in medialand draaien weer op volle toeren. Yolanthe Cabau was eerder deze week te gast bij radio 538 en gaf aan dat zelfs kalende mannen bij haar een kans maken, maar het lijkt er nu toch op dat ze haar oog heeft laten vallen op niemand minder dan Donny Roelvink.

Yolanthe Cabau en Donny Roelvink

Het gerucht over Yolanthe en Donny komt niet zomaar uit de lucht vallen. De twee zijn namelijk al meerdere malen gezien met elkaar, en dat terwijl Donny gewoon nog een relatie met Janice Blok heeft.

Janice verklaart zelf tegenover de media dat er helemaal niets aan de hand is en zij en Donny nog samen zijn. Donny Roelvink heeft persoonlijk nog niet op de geruchten gereageerd. Wat we wel weten is dat Yolanthe toch wel op zoek is naar een nieuwe vriend.

yolanthe cabua donny roelvink yvonne

Yolanthe reden van relatiebreuk Donny?

Nu zijn er dus nieuwe geruchten dat het over en uit is tussen Donny en Janice Blok. Aanstichter van de geruchten is natuurlijk niemand minder dan roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Het zou dus definitief zijn.

Donny Roelvink en Janice Blok posten vrijwel geen foto’s meer van elkaar. Daarnaast zouden Donny en mevrouw Cabau al meerdere malen zoenend zijn gespot op een festivals. Er verscheen zelfs een video van. Bekijk de beelden hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)