Yannick uit Lang leve de Liefde wil graag moederlijk verzorgd worden

In de villa van Lang leve de Liefde worden twee onbekenden 24 uur bij elkaar gezet om te kijken of ze terecht zijn gematcht. In dit geval zijn het Yannick en Quinty die een etmaal met elkaar mogen doorbrengen. Maar had Yannick niet beter zijn huisgenoot mee kunnen nemen? Sommige types in dit programma blijven je verbazen.

Eigenlijk wil Yannick niets in Lang leve de liefde

Yannick is misschien wel de meest ongeïnteresseerde en luie kandidaat die je in het hele seizoen van Lang Leve de Liefde gaat zien. Als Quinty vraagt wat ze gaan eten antwoord Yannick vrijwel direct met de opmerking dat hij niet kan koken. Als zijn date daarop vraagt of ze dan gaan gourmetten dan heeft Yannick daar ook geen zin in ‘want dan gaan je kleren zo stinken’.

De hele date stelt Quinty hem al vragen, waar hij een ongeïnteresseerd antwoord op geeft. We vragen ons af of dit verwelkte muurbloempje wel op zoek is naar ware liefde, of dat hij toch liever tijd doorbrengt met zijn beste vriend, waarmee hij al zes jaar in Amsterdam samen woont.

lang leve de liefde yannick2

Mijn huisgenoot wast en kookt voor mij

Dat Yannick in Lang Leve de Liefde misschien beter op zoek kan gaan naar een moederlijk type mag duidelijk zijn. Als Quinty hem vraag hoe hij het thuis doet zegt Yannick doodleuk en zonder schaamte dat zijn huisgenoot voor hem kookt en wast. Hij weet er ook bij te vertellen dat hij niet weet hoe een wasdroger werkt. Zou hij wel zijn eigen reet afvegen? Laat het ons weten.

We hebben wel medelijden met de spontane Quinty, die duidelijk haar best doet om er wat van te maken in die 24 uur. Maar ze kan nog beter aan een dood paard trekken, want Yannick heeft overduidelijk helemaal nergens zin in. Zelfs een ontbijtje is niet aan hem besteed, want dan moeten de croissantjes in de oven gedaan worden. Wat een figuur zeg. Bekijk de beelden hieronder: