Willem Engel de weg kwijt: “overstromingen in Limburg een hoax”

Beroepsgekkie Willem Engel is sinds zijn bizarre en walgelijke tweet over Christian Eriksen nauwelijks meer in het nieuws geweest. Om de aandacht toch weer op zichzelf te vestigen besloot de frontman van ‘Viruswaarheid’ weer wat verbale diarree de wereld in te slingeren.

Willem Engel

Je zou denken dat de dansleraar na zijn ongepaste tweet over Eriksen – die door Twitter werd verwijderd – wel twee keer nadenkt voor hij weer een bizarre uitspraak doet, maar niets is minder waar.

De overstromingen die in Limburg voor enorme schade heeft gezorgd en waarbij mensen hun huis hebben moeten achterlaten, wordt door Engel bestempeld als Hoax. Volgens hem zou het nieuws rondom de watersnoodramp afleiden van het echte nieuws.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Willem Engel (@wcengel)

Overstromingen in Limburg “een hoax”

De altijd achterdochtige Engel heeft op hun YouTube-kanaal een persconferentie gehouden waarin hij de belachelijke uitspraken deed. Persconferentie is misschien een groot woord, aangezien er geen echte pers aanwezig was.

Dat weerhoudt Willem er echter niet van om naar buiten te treden met ziekelijke beweringen en ongegronde beweringen. Volgens Engel is er “opeens een nieuwe watersnoodramp in het enige gebied dat boven zeeniveau ligt”. Willem lijkt even vergeten te zijn het dat hier om een dijkdoorbraak gaat. Bekijk de tenenkrommende beelden hieronder: