Deze handige Harrie gaat geen loonsverhoging krijgen

Het is lastig om een baan te vinden die helemaal bij jou past. De een weet al snel wat z’n passie is, de ander doet er een heel leven over om er achter te komen. De knul in dit filmpje weet in ieder geval dat hij geen werknemer van de maand zal gaan worden.. Man man man.

Gozer gaat geen werknemer van de maand worden

We schreven eerder al over deze bouwvakkers die een feestje van hun werk maken. Zij maken er duidelijk het beste van. Iets wat we iedereen aanraden, dat maakt het leven nou eenmaal een stuk leuker.

De gast in dit filmpje is geen handige Harrie. Hij slaat de plank flink mis met zijn laatste flater en gaat nu volledig viraal. Grote kans, als zijn baas nog niet op de hoogte was, dat ook het hele bedrijf deze video heeft gezien. Pijnlijk!

televisies werknemer

Da’s pech televisies weg

Hij heeft de taak om de televisies te checken en recht te zetten. Zoals je al kunt raden gaat dit faliekant mis. Maar hoe mis? Volledig mis. Dit kan niet slechter gaan.

We wensen deze arme knul veel sterkte als hij op gesprek moet komen met de baas. Een heel gezellig gesprek zal het niet worden. Al kun je er het beste maar gewoon om lachen. Bekijk het filmpje hieronder;