Vandaag is het Wereld Obesitas Dag, dus zetten we Tammy in het volle zonnetje

De voluptueuze Tammy Jung heeft maar één doel in haar leven, en dat is de dikste vrouw ter wereld worden. Ze wordt hierin letterlijk door dik en dun gesteund door haar vriend, die juist wat calorieën tekort lijkt te komen. Omdat we op Wereld Obesitas Dag stil willen staan bij haar ambities zetten we de loodzware Tammy op een verstevigd voetstuk.

Wereld Obesitas Dag

Op Wereld Obesitas Dag staan we stil bij ziekelijk overgewicht, een zware zaak dus. Maar wij blijven niet hangen in het negatieve, nee, wij motiveren types zoals Tammy juist om haar dromen waar te maken. 10.000 calorieën via een trechter in je keelgat gieten is een prestatie waar veel ganzen trots op zouden zijn. De vriend van Tammy is de drijvende kracht achter haar ambities, wat een droomvent.

Tammy heeft een opmerkelijk ontbijt waarvoor de schappen van de supermarkt dagelijks bij moeten worden gevuld. Ze verorbert zonder moeite 8 wafels met stroop, een halve kilo bacon, koekjes met room en een levende straatkat met curry. En dan is ze nog maar net wakker. Een liter volle chocolademelk blust het geheel nog even af. Een goed ontbijt is het de belangrijkste maaltijd van de dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Secret Sensation (@scrtsensation)

Tammy filmt haar leven vol met ambities

De massieve Tammy heeft besloten om de weg naar haar droom te filmen. Het YouTube filmpje hieronder is al een hele tijd geleden, maar we konden helaas geen recent filmpje van haar vinden. Misschien heeft ze het opgegeven, of zichzelf opgegeten, wie zal het zeggen. Het is verwonderlijk te noemen dat iemand deze ambitie nastreeft, want het is levensgevaarlijk. Of ze haar riem op dit moment met een boomerang om moet doen is dus niet bekend.

De zwaarste vrouw die ooit geleefd heeft was de Egyptische Eman Abdul Atti. Deze vrouw schijnt ruim 500 kilo gewogen te hebben. Ze kon dat record niet lang in haar handen houden, want ze overleed op 37 jarige leeftijd. Of Tammy inmiddels dezelfde richting op aan het groeien is weten we niet, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte als we weer wat horen van dit zwaargewicht.