De verkeerspolitie van Duinen Zathe in Appelscha heeft badass autootje

Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van Duinen Zathe, wij namelijk ook niet. Maar daar komt vanaf vandaag dus verandering in, want de verkeerspolitie in Duinen Zathe heeft namelijk de meest badass politieauto van Nederland.

Attractiepark Duinen Zathe

Duinen Zathe is dus een verkeers- en attractiepark in het plaatsje Appelscha gelegen in de provincie Friesland. Het attractiepark is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij maar heeft tegenwoordig een achtbaan, een waterglijbaan en een normale glijbaan.

In 2016 werd bekend gemaakt dat het Verkeerspark Assen zou verhuizen naar Duinen Zathe. Zo kun je in het attractiepark Duinen Zathe tegenwoordig ook in karretjes rijden en om zo als kleine gup de verkeersregels een beetje te leren.

De verkeerspolitie van Duinen Zathe in Appelscha heeft badass autootje

Verkeerspolitie in badass auto

En bij het verkeerspark hoor natuurlijk ook een échte verkeerspolitie en die rijden in een wel heel bijzonder autootje. Dit is namelijk de kleinste politieauto die je ooit in je leven gaat zien.

Als je in Duinen Zathe een verkeersovertreding maakt komt oom agent je even op de bon slingeren. Check maar eens hoe deze badass agent in zijn autootje door het park scheurt:

@brian_hijskranovic

@politiefriesland #vjp #fyp #badboys @duinenzathe

♬ Bad Boys (Theme From Cops) – Inner Circle