Ultieme droombaan: krijg 1000 dollar om Harry Potter te binge-watchen

Ben jij een diehard Harry Potter fan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt nu een leuke bonus verdienen door alle films van Harry Potter te kijken. Oh, en je moet ook nog twee Fantastic Beast films kijken, maar dat is slechts bijzaak,

De website EDsmart betaalt je een flink pak geld om 1180 minuten – zo’n 19 uur en 40 minuten – tv te kijken. Je moet daarvoor acht delen Harry Potter en twee delen Fantastic Beast kijken. Appeltje-eitje toch?

40 dollar per uur

Als we even snel rekenen komen we met een vergoeding van 1000 dollar dus iets boven de 40 dollar per uur. Dat is belachelijk veel geld om iets te doen wat de meeste van ons nu toch al doen: films en series kijken.

Zo simpel kan het niet zijn, toch? Nou, we moeten er wel bij vertellen dat je naast het binge-watchen van de series verslag moet doen. Op social media wel te verstaan. Het is de bedoeling dat je uitgebreid verslag doet van je binge-watch sessie via social media. Waarom weten we niet, maar het komt dus neer op een beetje tv kijken en Twitteren.

Een kleine bonus, je krijgt alle films ook nog op DVD of Blu-Ray. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je via deze link je aanmelden op de website van EDsmart!