Verdeelde meningen over dit “té strakke truitje” van Dionne Stax

We kennen Dionne Stax allemaal als een van de bekendste nieuwslezeressen. Naast haar kwaliteiten als presentatrice, is ze ook nog eens erg knap en goed gekleed. Ze maakt de nieuwsuitzendingen vaak een stuk aantrekkelijker. Toch is erg soms veel kritiek op haar kledingkeuzes. Ook deze week ging het voornamelijk over dit “té strakke truitje”. Maar de meningen zijn verdeeld.

De strakke truitjes van Stax

De truitjes van Dionne zijn gesprek van de dag. Ze werden zelfs een tijdje besproken aan tafel bij Jeroen Pauw. Dan moet het wel heel erg indrukwekkend zijn en indruk maken. Ze zei zelf: Ik was in Barcelona op bezoek bij mijn zus en kreeg de ochtend na die uitzending van Pauw allemaal berichten binnen op mijn telefoon.”

De storm leek even te gaan liggen, maar de kritiek is nu weer terug. Zowel Astrid Kersseboom als Maxim Hartman hebben het over afleiding tijdens het nieuws. Maxim vind Dionne er te sexy uitzien. Astrid is het daar niet helemaal mee eens, maar zegt wel dat ze er soms te opvallend bij staat.

strak truitje dionne stax

Verdeelde meningen

Volgens Kersseboom gaat het om het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk over te brengen, en niet om de looks: “Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je borsten kan gaan. Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.”

De meningen zijn verdeeld en wij zijn van mening: leef en laat leven. Bekijk hieronder een foto waar Sylvana vooral oproept om trots te zijn op haar kanjers.