Grote photoshop-blunder ontdekt in de trouwfoto van Sylvie Meis

Sylvie Meis is onlangs opnieuw getrouwd. De entertainment-ster heeft dit weekend in Florence ja gezegd tegen Niclas Castello, met wie ze sinds de zomer van 2019 samen is. Ze zag er zoals altijd perfect uit. Maar wilde ze het misschien iets te perfect maken? Een DJ van 3FM betrapte haar namelijk op een pijnlijke photoshop blunder in de trouwfoto van Sylvie Meis…

Grote photoshop blunder ontdekt in de trouwfoto van Sylvie Meis 1

DJ Ramon Verkoeijen betrapt photoshop-blunder in de trouwfoto van Sylvie Meis

3FM DJ Ramon Verkoeijen betrapte Sylvie op een photoshop-blundertje. In zijn Insta stories vraagt hij zijn fans of het hen ook op valt. ,,Zou dit photoshop zijn?” vraagt hij hardop. Het gaat om een van de foto’s die Sylvie Meis deelde van haar trouwerij. Bekijk de originele foto hieronder. Onderaan dit artikel staat een foto van wat Ramon opviel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Als je namelijk inzoomt op de foto valt er iets heel erg duidelijk op. ,,Hier stoppen de rimpels plots in de hals”, plaatst Rámon bij een foto van de bruid. ,,Zou dit photoshop zijn?”.

Sylvie staat erom bekend altijd perfectie na te streven. Gaat dit echter iets te ver? We zijn benieuwd naar jullie mening over het gebruik van photoshop.

Grote photoshop-blunder ontdekt in de trouwfoto van Sylvie Meis