Simon ‘Tinder Swindler’ Leviev heeft een boodschap aan Lil Kleine

Het is al even geleden dat we met z’n allen met verbazing naar Simon Levien, aka The Tinder Swindler, hebben gekeken. In deze Netflix docu kwam aan het licht hoe hij op bizarre wijze vrouwen oplichtte. Hij deed dit door te doen alsof hij een miljardair was. Daarna ging hij gewoon door met zaken doen en verkocht onder andere videoboodschappen. Hij heeft nu zijn ogen op Lil Kleine.

Tinder Swindler niet te stoppen?

Er lopen flink wat zaken tegen Simon op tafel. Hij leek ongrijpbaar en niet aan te tasten. Nu heeft hij toch een arrestatiebevel aan zijn broek hangen. Hij zou namelijk in 2019 staande zijn gehouden in de Spaanse stad Tarifa, zonder geldig identiteitsbewijs. Er lopen daarnaast veel fraudezaken in Noorwegen en Zweden tegen de meesteroplichter.

Hij is echter nog steeds actief op Instagram en verkoopt zelfs persoonlijke videoboodschappen. Hij lijkt niet te leren van zijn lessen en gaat gewoon door met business doen. Een echte narcist als je het ons vraagt. Hij heeft daarnaast een bijzondere band met Lil Kleine vertelde hij gister tijdens een Instagram Live.

Tinder Swindler maatjes met Lil Kleine

Hij ging gisteren live op zijn Instagram account. Er werd hier aan hem gevraagd wanneer hij weer eens naar Amsterdam komt. Hij vertelde meteen over zijn band met rapper Lil Kleine. Volgens Simon gingen ze vaak samen uit en zijn zelfs samen op vakantie geweest op Ibiza.

Volgens Simon zou Lil Kleine hem kennen als ‘Simon with the Ferrari’. Uiteraard is Simon een meesteroplichter en moet je niks van hem geloven. Echter kwam hij natuurlijk wel in dezelfde kringen als Jorik, dus het zou nog best eens kunnen kloppen. Bekijk de video hieronder: