Je kunt nu ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev inhuren op je feestje voor absurd bedrag

We hebben de Tinder Swindler allemaal op Netflix gezien. Uiteindelijk heeft de docu vooral voor heel veel bekendheid van de Swindler gezorgd. Hij is bij sommigen zelfs populairder geworden en hij heeft een hele nieuwe business ontdekt. Eerst verkocht hij persoonlijke video’s, nu kun je hem zelfs boeken voor je club of verjaardag. Je bent alleen wel een mega bedrag kwijt. 

Tinder Swindler op je feestje

Verschillende clubs hebben de oplichter al benaderd om te boeken. Nachtclubs in Philadelphia, Boston, Duitsland en Mexico springen bovenop de hype. Als club moet je wel aan verschillende eisen voldoen en een dikke portemonnee hebben. Je moet namelijk 20.000 dollar betalen aan Simon zodat hij even langskomt.

Is dat alles? Nope. Hij vraagt ook een privéjet naar de club toe, een suite in een vijfsterrenhotel, twee beveiligers, een auto met chauffeur en een gereserveerde tafel inclusief onbeperkt drank. Zo leeft hij alsnog als miljonair.

Tinder-swindler-boeken

Ook spraakberichten te koop

De man gaat dus gewoon door met geld verdienen alsof er niks aan de hand is. Hij heeft meerdere keren vastgezeten maar het deert hem weinig.

Hij maakt ook filmpjes die je voor 175 dollar kunt kopen. Simon maakt dan een persoonlijke videoboodschap die hij naar je stuurt. Helemaal leuk voor verjaardagen, trouwerijen of geboortes natuurlijk. Wij vinden het vooral knettergek.