Tim Hofman gaat The Voice of Holland exposen: “We hebben verhalen”

Er gaan binnenkort grote onthullingen plaatsvinden over talentenjachten, zo verklaart Tim Hofman in een BOOS-aflevering op YouTube. Onlangs plaatste Tim op Instagram ook een video van het korte fragment, waarin hij zijn woorden zorgvuldig kiest en “omwille van het verhaal” cryptisch te werk gaat. Het zou gaan om The Voice of Holland.

Tim Hofman gaat exposen

In de korte oproep geeft Tim Hofman, presentator van de zeer succesvolle NPO-serie op YouTube genaamd BOOS, aan dat het om talentenjachten gaat. Tim lijkt zijn woorden zorgvuldig te kiezen, waarschijnlijk vanuit legaal en juridisch oogpunt.

Oplettende kijkers zullen al snel concluderen dat het gaat om de bekendste talentenjacht van Nederland: The Voice of Holland. In de video verklaar Tim dat ze “al verhalen hebben” over wantoestanden bij zulke talentenjachten.

The Voice of Holland

De website van Media-Courant wordt vermeld dat Tim het volgende zei: “Wij willen het verhaal graag maken. Dat gaan we goed doen, dat gaan we groot doen. Jouw verhaal is ons heel dierbaar daarin en belangrijk om te melden is dat wij daar zorgvuldig mee omgaan en dat het absoluut anoniem is.”

Het zou hierbij gaan om The Voice of Holland. Onder het korte fragment – afkomstig uit de YouTube-video – wat door Tim op Instagram werd gedeeld wordt gereageerd door oud-deelnemers. Een opvallende reactie komt daarbij van oud-deenemer Charly Luske: “Dit gaat niet iedereen even leuk vinden…”

Check het korte fragment hieronder. Tim Hofman en de productie van BOOS hebben hoogstwaarschijnlijk behoorlijk wat ‘dirt’ op The Voice of Holland…