Sylvie Meis reageert op bizarre Photoshop Fail, werd uitgelachen

Het is geen geheim dat Sylvie Meis haar foto’s af en toe bewerkt. Sylvie werd deze week opnieuw ‘gepakt’ op een bizarre blunder, zo beweren Duitse media. De presentatrice postte een vakantiefoto die bewerkt zou zijn.

Vakantiefoto’s Sylvie Meis

Samen met haar man Niclas Castello geniet Sylvie Meis van een vakantie in Saint Tropez. Op één van de vakantiefoto’s die ze deelde op Instagram is te zien hoe ze lekker van de zon geniet bij het zwembad. Maar onder haar 1,4 miljoen Instagram volgers viel iets op.

Meerdere mensen reageerden onder de foto en vroegen zich af wat er met haar hand was gebeurd. Op basis daarvan schreven Duitse roddelbladen dat Sylvie één van haar foto’s behoorlijk heeft bewerkt… Sylvie Meis bewerkte eerder ook al haar trouwfoto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Reactie van Sylvie Meis

Volgende de media is het bewijs de “onnatuurlijke vervormde hand” van Sylvie op de foto. Op Instagram maakt Sylvie weinig woorden vuil aan de beweringen van haar volgers en Duitse media. Het zou namelijk haar eigen hand zijn.

Zo plaatst ze een Instagram Story met de tekst: “This is MY hand. Sorry for that.” We moeten toegeven dat het er inderdaad een beetje gek uitziet. Benieuwd? Bekijk de foto en oordeel zelf:

sylvie meis photoshop