Sylvana Simons: “Verwijder al die witte mannen in de tweede kamer”

De Nederlands politica, televisie- en radiopresentatrice Silvana Simons heeft weer eens een bizarre uitspraak gedaan. In het verleden suggereerden ze dat alle mannen gesteriliseerd moesten worden. Nu is ze van mening dat alle witten mannen de tweede kamer uit moeten.

Sylvana Simons

De partijleider van Bij1 zorgde een tijd geleden al voor heel wat ophef met een bizarre uitspraak dat het “veel efficiënter is om alle mannen en incompetente vaders te steriliseren”. Ze kon toen al op de nodige reacties rekenen.

Ditmaal doet de politica wederom veel stof opwaaien. Zo is ze van mening dat veel ‘problemen’ in dit land ontstaan door ‘witte mannen’. Sylvana vindt nu dat deze witte mannen vervangen moeten worden door vrouwen, of mannen met een andere huidskleur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana Simons (@sylvanasimons)

Witte mannen verwijderen uit kamer

Sylvana zei: “Het is mijn persoonlijke ervaring, onder andere in de politiek. Dat veel van wat er misgaat, misgaat onder leiding van witte mannen. Nou is mijn vraag: hoe vreemd zou het zijn als ik zou voorstellen, per motie wellicht, om alle witte mannen op basis van de geleefde ervaringen hier in de kamer, maar ook in het land, te vervangen door mensen waar we die ervaringen niet mee hebben?”

Je gelooft het bijna niet maar ze heeft het echt gezegd. Check onderstaande video maar….