Video: Suzanne Schulting weet wel hoe ze de camera weet te verleiden

De Olympische Spelen zijn in weer voorbij en onze eigen prachtige Suzanne Schulting heeft weer een topprestatie geleverd door in de finale van de 500 meter shorttrack zilver te pakken. Daarnaast pakte ze nog twee gouden plakken en een bronzen plak. Voor ons is ze goud dus zetten we haar vandaag weer even in een lekker in het (bijna) lentezonnetje. Wat een wereldvrouw is dit.

Suzanne Schulting grootste talent

Sinds de winst in Zuid-Korea heeft de uit Groningen afkomstige Schulting alle ogen op zich gericht. Ze wordt gezien als één van de meest getalenteerde schaatsers van ons land. Daarnaast staat ze de laatste tijd volop in the spotlight. Ze wordt namelijk, samen met Jutta, gezien als de meest aantrekkelijke schaatster van ons land.

Dit is ook de reden dat alle aandacht en camera’s op haar gericht zijn. En dat weet deze mooie vrouw dondersgoed. Ze weet namelijk heel subtiel met de camera te spelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUZANNE (@suzanneschulting)

Spelen met de camera

De ogen en camera’s zijn dus altijd op haar gericht. Voor sommigen is dit wellicht wat ongemakkelijk, voor Suzanne is dit juist heel erg leuk. Ze weet namelijk precies hoe ze hier mee om moet gaan.

We hebben het over de video hieronder. Ze speelt zo goed met de camera dat de video nu het hele internet over gaat. Kijk en oordeel zelf: