Kippenvel: Zanger Stromae begint uit het niets te zingen tijdens live interview

We kennen stromae allemaal van de hits Alor on Danse en Formidable. De Belgische hitzanger (die eigenlijk Paul van Haver heet) werd met Alor on Danse in één klap wereldberoemd. Na een lange sabbatical gaf hij sinds lange tijd een interview op de Franse televisie, waar hij, na een vraag van de presentatrice, uit het niets begon te zingen.

Stromae en zijn depressie

Tijdens een live interview op het Franse tv-programma Le 20 heures vroeg presentatrice Anne-Claire Coudray aan de zanger hoe het gaat met zijn psychische problemen. De zanger heeft al een tijd last van angstaanvallen en verwarring, veroorzaakt door een nare bijwerking van malariapillen. Hij was een lange tijd afwezig en heeft geen muziek gemaakt.

Toen de presentatrice naar de ongelukkige jaren van hem vroeg en de vraag stelde of muziek hem een bevrijdend gevoel geeft begon hij spontaan te zingen. Het nummer dat hij zong, L’enfer, gaat over zelfmoordgedachten. L’enfer betekent ‘de hel’. Deze spontane actie zegt genoeg over de genialiteit van de zanger, kijk de beelden hieronder:

De absolute comeback van Stromae

Nu hij weer grip heeft op zijn psychische gesteldheid is de zanger vastbesloten om een absolute comeback te maken. We geloven dat hij sterker terugkomt dan ooit en de wereld gaat laten genieten van zijn prachtige muziek. Stromae is een echte vechter, en dat horen we terug in zijn liedjes.

Op 4 maart komt zijn album Multitude uit, waarop ook het nummer L’enfer te horen is. Wij kijken reikhalzend uit naar dit album en kunnen niet wachten tot het zover is. Met deze spontane live actie van de zanger hebben we alvast een voorproefje gekregen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stromae (@stromae)