Stien den Hollander (S10, songfestival) topless in Vogue Nederland

De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival zal worden verzorgd door Stien den Hollander. Als S10 zal ze met het nummer De Diepte proberen de toppen van het Italiaanse Turijn te bereiken. Maar ook Stien laat de toppen van haar eigen heuvels op vrij zicht, want er is een foto opgedoken waarin ze topless te zien is, in de maart editie van de Nederlandse Vogue.

S10 wordt goed ontvangen op het Eurovisie Songfestival

Naar verluid wordt het nummer van S10 goed ontvangen op het Songfestival. Al gaan er geruchten dat de ongekroonde winnaar Oekraïne is. De reden hiervoor laat te wensen over, al hebben wij een blauw/geel vermoeden. Niettemin wordt er veel verwacht van de Nederlandse inzending, wat een gevoelig nummer blijkt te zijn.

Maar we hebben het over de topless foto van Stien den Hollander. De blondine poseerde voor de Nederlandse vogue, die foto kan ook op extra punten rekenen. De foto zie je door op deze link te klikken. Op de foto staat Stien nonchalant topless te poseren met een sigaret in haar hand. De achtergrond is ook prachtig, wij hebben wel wat met heuvels.
Hoe dan ook, het bewuste liedje kun je hieronder beluisteren.

S10 heeft ook een Instagram-account.

De bewuste topless-foto van de 21 jarige S10 is niet het enige plaatje van de zangeres dat meerdere tongen los weet te maken. En dan hebben we het niet over het model smartphone van Samsung. Wij vinden haar behalve muzikaal ook vrij fotogeniek, al zeggen we het zelf. We doken even in haar archief op het social-media kanaal.

We hopen dat ze hoge ogen gooit op het Eurovisie Songfestival! Deze muzikale meid schept in ieder geval hoge verwachtingen. Ze is nu in ieder geval al spraakmakend genoeg, dus betere reclame kan ze niet hebben. Stien den Hollander voor Holland. Dat kan niet fout gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken