Deze vrouw geeft een hele korte spoedcursus bier drinken

Het is vrijdag en dat betekent: weeeekend! Maar vooral: bier drinken. Je moet nog heel even doorzetten en dan komt die vrijmibo er alweer aan. De weken vliegen voorbij als je het ons vraagt. Als jij nog een spoedcursus bier drinken nodig hebt dan gaat deze dame jou helpen.

Cursus bierdrinken van vrouw

Dit is een goede start van je weekend. Het is bijna zover en we mogen weer. Om de dag goed te beginnen hebben we een cursus bierdrinken. Van een vrouw. Maakt dat uit? Niet echt, maar dit filmpje heeft niet heel veel met bier te maken.

Het filmpje gaat nu helemaal viraal en is heel vaak bekeken. Dat komt door meerdere dingen. Ten eerste doet bier het altijd goed. Ten tweede heeft deze dame twee mega pluspunten. Ten derde heeft ze enorme humor. Ten vierde? We houden al op.

cursus bierdrinken

Filmpje van de dag

We kunnen met recht zeggen dat dit het filmpje van de dag is. Waarom? Vanwege al die mega pluspunten die we hierboven opnoemden.

Het is misschien een beetje flauw maar we kunnen er wel echt van genieten. Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf. Maak er een spetterend weekend van!