Dit is dus de geniale functie van het gat in een spaghetti-opscheplepel

Soms kom je dingen tegen op internet die je leven veranderen. Oke, wellicht overdrijven we een beetje.. maar deze lifehack is oprecht handig. Vraag jij je wel eens af waarom er een gat zit in het midden van een spaghetti-opscheplepel? Wij ook. We dachten dat het er alleen zat om water weg te laten lopen, maar er is dus echt meer dan dat.

De functie van het gat in een spaghetti-opscheplepel

Je hebt er vast wel eens over nagedacht, de reden van dat gat. Op Twitter kwamen we nu een lifehack tegen met het verlossende antwoord der antwoorden. Het heeft namelijk serieus een belangrijke functie. Je kunt er precies één portie spaghetti af te meten. En dat is echt geniaal.

Heel Twitter was verbaast en blijkbaar is er nooit duidelijk gecommuniceerd waar dat gat voor diende. De Tweet is dan ook massaal gedeeld en geliked en er zijn duizenden reacties van verbaasde mensen. En we durven te wedden dat jij het ook nog niet wist.

twitter gat spaghetti

Vanaf nu meet je jouw spaghetti makkelijk af

Normaal hebben we best wel wat struggles met het afmeten van spaghetti. Maar met deze truc is het leven in een klap een stuk makkelijker. Hoe het werkt? Je steekt de ongekookte spaghetti in het gat van de lepel. Zit deze vol? Dan is dat de perfecte portie en maak je nooit teveel of te weinig.

Heel grappig hoe bijna niemand dit wist, inclusief wij. Weer wat geleerd vandaag door het internet. Op zoek naar meer lifehacks? Past jouw wijnglas niet in de vaatwasser? Deze lifehack is de geniale oplossing!