Sint en Piet legen even hun eigen zak in Amsterdam (Video)

Ondanks alle commotie is Sinterklaas een van de mooiste avonden voor een kind. Over 3 weken komt de Sint eindelijk weer kado’s brengen. Uiteraard is hij inmiddels al in het land verschenen. Om zich goed voor te bereiden op de nacht van 5 op 6 december heeft hij alvast zelf zijn zak geleegd.

Sinterklaas en Piet

De Sint en zijn Pieten zijn inmiddels alweer in het land. Om zich goed voor te bereiden zijn ze naar Amsterdam gegaan. Hier genoten ze van een welverdiende lunchbreak. Hoe ze dat deden? Op de wallen.

De Sint bezocht samen met twee pieten de Wallen in Amsterdam. Wat ze daar precies deden is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk hebben ze even snel hun zak geleegd om weer op pad te gaan. Bekijk de video hieronder (scroll ook even naar beneden voor een hele spannende versie van Sinterklaas).

@theredlightbartender#fyp #wallen #foryou #furdich ##amsterdam #trending #foryoupage #fypシ #fy♬ original sound – –

Spannende Sinterklaas was vergeten iets aan te trekken

Een aantal jaren geleden ging deze Sinterklaas ook helemaal viraal. Dat was echter vanwege een andere reden. Het is een Youtube video met een anders soort Sinterklaas dan je gewend bent. Zo’n opvallende Sinterklaas zul je niet veel tegenkomen (helaas voor sommigen).

De Sinterklaas in deze video is namelijk Verona van der Leur. Verona is een oud turnster en heel goed in haar sport. Ze won vele prijzen over de hele wereld. Later ging ze echter voor een carrière switch. Ze is nu meer van de pikante foto’s en video’s als je begrijpt wat ik bedoel. Bekijk de video hieronder: