Vrouw die scheten verkocht opgenomen in ziekenhuis omdat ze er teveel liet

Tijd voor het meest bizarre nieuws van de dag. Een Instagram-ster is met spoed in het ziekenhuis opgenomen omdat ze teveel scheetjes liet. Ze verdiende rond de 200.000 dollar met het laten van scheten, die ze weer opsloeg in potjes om te verkopen. Lees je dit goed? Ja dit lees je goed.

Vrouw laat ze een poepie ruiken

Deze dame, Steph Matto uit Connecticut, had een gat in de markt gevonden. Ze verdiende met het laten van haar scheten een fortuin en speelde haar pensioen daarmee veilig. Ze ging echter iets te ver.. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat ze er teveel had gelaten.

Ze belandde op de spoedeisende hulp met symptomen van een hartaanval en flinke pijnscheuten in haar borst. In eerste instantie werden er bloedtesten en een elektrocardiogram (EKG/ECG) uitgevoerd, maar de Insta-ster vertelde al snel dat het eigenlijk kwam door al het overtollige gas en haar bijzondere dieet bestaande uit bonen, eieren en banaan proteïne shakes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Matto (@stepankamatto)

Gaat ze nog door?

Toen ze ziek werd zei ze: “Ik dacht dat ik een beroerte kreeg en dat dit mijn laatste momenten waren. Ik was aan het overdrijven.” Ze begon vorig jaar met het dieet omdat ze veel verzoeken kreeg via fans. Steph sloeg alleen een beetje door met haar gedrag.

Ze verkocht de potjes met scheten voor 1000 dollar per potje. Ze liet er 50 per week persen en dat bleek te veel te zijn. Inmiddels is ze voor een normaal dieet gegaan en heeft ze het vezelrijke achterwege gelaten. Veiligheid boven alles.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Matto (@stepankamatto)