Zien: bizarre wending in André Hazes-mysterie: “Sarah zwanger van Dré”

De laatste dagen, of zeg gerust weken, zijn André Hazes en Sarah van Soelen het onderwerp van gesprek. André is al een tijdje spoorloos en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Zo zou Sarah het uitgemaakt hebben met André en is de volkszanger momenteel aan het afkicken in Spanje.

Sarah van Soelen zwanger?

Dré is al een paar weken niet in de media verschenen, maar het Hazes-mysterie lijkt nu wel een heel verrassende wending te krijgen. Roddelblad Story wakkert de boel nog even flink aan door te suggereren dat Sarah van Soelen zwanger is van André.

De soap rondom de Nederlandse volkszanger lijkt voorlopig dus nog niet over te zijn. Dré heeft al zijn tours en tv-optredens afgezegd en zou momenteel in de Spaanse stad Alicante in een afkickkliniek zitten om van zijn cocaïneverslaving af te komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Sarah zwanger van André Hazes

Verschillende media meldde dat het over en uit was tussen Dré en Sarah. Zijn management spreekt dit echter tegen. Ondertussen verklaarde moeder Rachel Hazes dat André tijdelijk in haar schuur zou wonen.

De verhalen zijn enorm tegenstrijdig dus het zou niemand iets verbazen als het gerucht van Story wél waar blijkt te zijn. Dit zou meteen verklaren waarom Sarah en Dré nog samen zouden zijn: Sarah zou de toekomstige vader van haar baby niet zomaar op straat zetten. Toch?

Check de foto van Story die voor de geruchten zorgt dat Sarah van Soelen zwanger is van André is hier:

Bizarre wending in Hazes soap Sarah zwanger van Andre