Video: Sarah van Soelen voor het eerst open over haar verslavingen

We kennen haar allemaal als de ex-vriendin van André Hazes. Ook zij kon wel genieten van een biertje. Maar ook een GHB’tje of andere vloeibare genotsmiddelen gingen er wel in. Ook middelen in poedervorm kon Sarah wel waarderen. Maar ze trekt daar nu een lijn in en vertelt hierover in de podcast van Najib Amhali.

Afkicken kostte Sarah van Soelen bloed, zweet en tranen

Het was niet makkelijk voor Sarah om met haar gelakte nagels van de drugs af te blijven. Ze zat lang in een ontkenningsfase en weigerde voor zichzelf toe te geven dat ze een verslaving had. Toen ze besefte dat ze niet in slaap kon komen zonder een shot GHB wist ze dat ze een probleem had en besloot daarop om af te kicken.

Inmiddels is Sarah al twee jaar clean en vertelde in de podcast van Najib Amhali en verslavingsdeskundige Reda Saleh dat ze op vroege leeftijd begon met drinken, daarna flink aan de hasj ging en zo verder. Het heeft de ex van André Hazes bloed, zweet en tranen gekost om van haar verslavingen af te komen. Ze deed haar verhaal vorig jaar ook al bij Story.

Sarah van Soelen haalt alles uit het leven

Ze heeft zich lang geschaamd voor haar verslavingen en deelde haar gevecht tegen de synthetische verleiders met niemand. Nu ze twee jaar clean is haalt ze alles uit het leven en heeft een lijn getrokken ten opzichte van haar drugsverslavingen. Het feit dat ze 1,5 jaar in een afkickkliniek heeft gewoond heeft haar geholpen bij het bevechten van haar demonen.

Het heeft de knappe Sarah niet meegezeten in haar leven. Gelukkig heeft de drugs haar uiterlijk niet aangetast, want ze ziet er nog steeds prachtig uit. Om te vieren dat ze zo clean als een spiegel is hebben we besloten om haar even in het zonnetje te zetten en te proosten op het leven. Wij zijn trots op je meid, je hebt het toch maar even gedaan.