Whatsapp berichten over de break-up van Sarah van Soelen

Sarah van Soelen is weer volop in het nieuws. En voor deze ene keer gaat het niet over Andre Hazes. Het gaat namelijk over haar vermeende relatie met Sam Hofman, het broertje van Tim. Samen is, naast broer van, ook podcastmaker en zegt een relatie te hebben gehad met Sarah. Echter zegt zij dat hier helemaal niets van klopt… Maar Sam komt nu met hard bewijs via een WhatsApp.

Sarah van Soelen en Sam Hofman

De ex van Andre ging eerder al in op de uitspraken van Sam in een voicememo. Sam zei in zijn podcast BROERS dat hij verkering had met Sarah. Ze zaten vroeger namelijk bij elkaar in de klas en werden meer dan matties. Maar dit was, helaas voor Sam, van korte duur. Binnen 3 dagen was het uit.

Sarah vertelde aan roddelkoning FawryNotSawry dat hier niks van klopt. Ze zaten volgens haar in groep 3 bij elkaar in de klas en that’s it. Haar hele reactie kun je hieronder horen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BROERS podcast (@broerspodcast)

Reactie van Sam Hofman

Sam liet het er niet bij zitten en deelt bewijs. Eerst een gesprek tussen beiden en daarna een email uit 2007. Dat was dus geen groep 3 maar groep 8 of de brugklas. In deze schattige mail maakt Sarah het uit. Ze wil wel graag vrienden blijven.

Een hilarische en schattige email. Sam pakt het vooral heel sportief op. Hieronder hebben we de screenshots gedeeld (let op, je moet even naar rechts klikken voor de volgende foto):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BROERS podcast (@broerspodcast)