De prachtige Sarah Puttemans is de bloedmooie vriendin van Viktor Verhulst

Misschien zegt je Sarah Puttemans niet meteen iets, maar het is de vriendin van Viktor Verhulst. Inderdaad, Viktor is één van de Verhulstjes en is de zoon van Gert (van Samson & Gert). Maar hij heeft ook al enige tijd een relatie met een bekende knappe dame, Sarah Puttemans. De brunette heeft een mooie verschijning en is sinds ze samen is met Viktor alleen maar populairder geworden. Niet voor niets heeft ze inmiddels meer dan 136.000 volgers op Instagram.

Succesvol op Instagram en YouTube

Sarah heeft een eigen Instagrampagina en een YouTube vlogkanaal opgezet. De video’s van Sarah worden inmiddels door tienduizenden mensen per video bekeken. Dat is zeker niet zonder reden, want Sarah is een plaatje om te zien. En daarom mag Viktor zeker niet klagen, want ze heeft foto’s online gezet van hoe ze eruit ziet in bikini.

Viktor mag zich zeker gelukkig prijzen dat hij Sarah aan zijn zijde heeft. Zo zijn de twee deze week naar de Spaanse sneeuw geweest in Sierra Nevada. Niet echt een plek om een bikini te dragen, zou je zeggen, maar niets is minder waar. Want ook in de Lodge & Spa kun je natuurlijk prima een bikini aantrekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

Zoenen in Parijs

Sarah ziet er niet alleen goed uit in bikini, maar heeft ook nog eens een mooie glimlach. Zo scoren de foto’s van Sarah per post op Instagram rond de 13.000 likes, ook als ze iets anders dan een bikini aan heeft. Maar laten we maar eerlijk zijn: veel van de foto’s die Sarah op Instagram heeft geplaatst, zijn toch echt in bikini.

Op één van de foto’s hebben we wel slecht nieuws voor iedereen die Viktor nog niet kende en dacht dat ze single was; we zien een foto waarop ze zoenend met Viktor Verhulst in Parijs staat. Maar met of zonder Viktor, de foto’s van Sarah ‘zien we graag’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)