Samantha de Jong aka Barbie heeft alweer tattoo van nieuwe vriend

We nemen je even terug naar het Tokkie nieuws van 2017. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie,  had toen al na een paar weken een tattoo laten zetten van haar nieuwe vriendje Rolf Tangel. Je weet wel, die guy die in natuurfilms figureert.

Alwéér tattoo met naam vriend

Inmiddels is Samantha de Jong al heel wat vriendjes verder en amper een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Barbie wederom een nieuwe vriend zou hebben. Deze jongeman houdt het lang uit en dat is reden genoeg voor Barbie om meteen zijn naam op haar lichaam te laten tatoeëren.

En de naam is…

En over die tattoo zijn heel wat dingen te zeggen. Allereerst de plek waar ze de tattoo heeft laten zetten, namelijk op de borst. Misschien is het een geheugensteuntje voor haar nieuwe vlam die na een paar borrels misschien zijn eigen naam niet meer kan herinneren.

En het is ook wel een naam hoor: Gelmore. Een naam die bij ons associaties oproept met kermissen, woonwagens en bingoavondjes. Niet dat daar iets mis mee is, natuurlijk. Maar goed, wie noemt zijn kind nou Gelmore…?

Het resultaat van de tattoo check je in ieder geval hieronder:

Waarschijnlijk zijn de twee over een jaartje weer uit elkaar, maar tot die tijd heeft Gelmore in ieder geval zijn eigen naam op zijn meisie staan. Je moet er maar blij mee zijn…