Bloedmooie Romee Strijd deelt prijs van haar nieuwe appartement

Romee Strijd, het 26-jarige topmodel van Victoria’s Secret, heeft diep in de buidel getast om haar nieuwe appartementje in Zoetermeer op de kop te tikken. Inmiddels is topmodel Doutzen Kroes ingewisseld voor Romee, en daarmee heeft ze behoorlijk wat geld weten te verdienen. Het topmodel (26) heeft lekker verdiend met al haar acties voor de lens van de camera. Daarom heeft ze nu besloten een knus appartement in hartje Zoetermeer te kopen.

Romee Strijd scoort nieuw appartement

Maar ze zal er niet gaan wonen met haar man, Laurens van Leeuwen. Romee als topmodelIn 2018 trouwden Romee en Laurens. Twee jaar geleden kwam hun dochtertje op de wereld. Pas afgelopen januari kwam het echte huwelijksaanzoek. Romee kennen we vooral alsmodel van Victoria’s Secret Angel. Ze liep in 2014 haar eerste show.

Dat is overigens niet zonder reden, want Romee heeft een geweldig lijf. Zo werden we onlangs nog getrakteerd op een foto uit de badkamer. Daarin is ze te zien in roze ondergoed. De foto was goed voor bijna 225.000 likes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

De derde woning

Het lijkt wel of Romee begonnen is met het verzamelen van woningen. Romee heeft al twee woningen in dezelfde straat in bezit en nu komt er een derde woning bij. Daar heeft ze flink voor af mogen tikken. De website BekendeBuren zegt dat Strijd tenminste 56.800 euro extra bovenop de vraagprijs heeft betaald voor het nieuwe optrekje. Oorspronkelijk werd het driekamer appartement aangeboden voor bijna 295.000 euro.

Uiteindelijk heeft het model er 351.000 euro voor betaald.Het appartementjeheeft 73 vierkante meter en is daarmee wat aan de kleine kant. We hoeven trouwens niet te verwachten dat we Strijd dagelijks in het huis zullen zien. Waarschijnlijk gaat ze residenties verhuren. Zelf woont Romee namelijk in Pijnacker, vlakbij Zoetermeer. De drie kamers bestaan uit twee slaapkamers. De rest van het appartement bestaan uit een badkamertje en een inbouw