Zien: De knappe Robin vermoedelijk nieuwe vriendin van rapper Lil’ Kleine

Terwijl Lil’ Kleine lekker in het buitenland aan het chillen is draait in Nederland de roddelmachine nog steeds op volle toeren. Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine in het echt heet, is ondertussen een van de meest gehate BN’ers geworden nadat hij zijn ex-vriendin Jamie Vaes zou hebben mishandeld.

Nieuwe vriendin Lil’ Kleine

Lil’ Kleine kreeg de naam Pauper Kabouter toegespeeld toen er begin maart beelden lekte waarop een agressief incident te zien was met zijn toenmalige vriendin Jamie. Jorik werd opgepakt en bood excuses aan, maar vluchtte vervolgens naar Thailand.

De uitleg voor zijn vluchtgedrag was om daar ‘aan mezelf te werken’. Hij lijkt in zijn proces om een beter mens te worden vooral oog te hebben voor andere vrouwen. Want Jorik is inmiddels gespot met een nieuwe dame. Ene Robin Singels zou de gloednieuwe vriendin van Lil’ Kleine zijn.

Robin Singels

De naam Robin is bij de Nederlandse roddelpers geen onbekende naam. De influencer met ruim 65.000 volgers zou in het verleden al vaker met Lil’ Kleine zijn gespot als ‘rebound’. Juicekanalen melden dat Lil’ Kleine na de breuk met Monica al vaker gezien zou zijn met deze Robin.

Bij Juicechannel lieten ze weten dat Jorik en Robin gezellig samen bij Ferelli’s, een tentje vlakbij het Vondelpark, zouden zijn gespot. Of de twee het lang met elkaar zullen uithouden is dus nog maar de vraag, maar ondertussen zetten we hieronder even wat foto’s van de potentiële nieuwe vriendin van Lil’ Kleine onder elkaar: