René Le Blanc vol van zichzelf: “Vrouwen vinden mij leuk, maar kunnen mij niet krijgen”

René Le Blanc is in één klap wereldberoemd geworden in ons kleine landje. Niet alleen zijn fans vinden hem geweldig, hij vindt zichzelf blijkbaar ook helemaal fantastisch. Dat blijkt uit uitspraken die hij tegenover Party deed.

Hoge boekingskosten

Eerder lieten we je al weten dat René Le Blanc gewoon te boeken is voor verjaardagen en partijen en dat de kosten nog redelijk meevielen. Sindsdien heeft René de Wit, zoals hij in het echt heet, zijn prijzen flink omhoog gegooid.

Voorheen kwam René voor een schappelijke 995 euro een half uurtje zingen in je huiskamer, tegenwoordig betaal je minimaal 4000. Hij heeft het dus goed voor mekaar, maar uit nieuwe uitspraken blijkt dat zijn succes hem misschien een beetje naar zijn hoofd is gestegen.

kosten optreden van Rene Le Blanc op je b day

“Vrouwen kunnen mij niet krijgen”

Naar eigen zeggen staat zijn agenda bomvol. Aan weekblad Party vertelde hij: “Dat het zo’n gekkenhuis zou worden, had ik absoluut niet verwacht. Ik had gehoopt dat mijn zangcarrière een boost zou krijgen, maar wat er nu is gebeurd… Het is meer dan ik had kunnen wensen.”

Ook zegt René dat hij aan vrouwelijke aandacht absoluut geen gebrek heeft. “Zo zijn er vrouwen die mij leuk vinden, maar mij niet kunnen krijgen omdat ik al gelukkig ben met Jolanda!”