René Le Blanc voelt zich boven Nederland uitgestegen en ondergaat metamorfose

René Le Blanc kennen we uiteraard allemaal van het programma ‘Ik geloof in Mij’ waar de flamboyante René de sterren van de hemel zong. Maar de zanger (die buiten de schijnwerpers gewoon René de Wit heet) voelt zich te groot voor Nederland! En gaat de grens over, naar Duitsland!

Nederland ontgroeid

De bescheidenheid van Le Blanc kent geen grenzen, zo blijkt maar weer. Volgens de zanger is hij Nederland ontgroeid en zijn er een hoop invloedrijke mensen die met hem willen praten. Dus heeft zijn gigantische sterrenstatus een groter publiek nodig, en die hoopt hij te vinden in Duitsland.

Uiteraard hoeven wij onze Hollandse tranen niet te laten lopen, want René heeft zijn eigen webshop met allerhande memorabilia waar we ons aan vast kunnen klampen als deze superster Duitsland aan het veroveren is. We kunnen zelfs een lekker wijntje of biertje drinken waar zijn naam op staat. Proost Le blanc!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door René le Blanc (@rene_le_blanc)

René Le Blanc gaat afvallen

René straalt niet alleen op het podium, maar binnenkort ook in de spiegel! Want de zanger heeft besloten om een kilootje of zes af te vallen. Hij weegt inmiddels 95 kilo en dat is teveel, aldus Le Blanc. Zijn goede voornemen is dus om een paar kilo kwijt te raken. Nu maar hopen dat al die Duitse worsten hem niet in de verleiding brengen.

De ambities van de zanger zijn eindeloos en wij gunnen hem uiteraard het allerbeste. Volgens hem hoeven zijn fans niet bang te zijn dat hij ons kikkerlandje gaat verlaten. Gelukkig maar, want wat zou de showbizz in Nederland zijn zonder René Le Blanc?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nieuwstenl Muziek (@nieuwstenlmuziek)