René Le Blanc zijn boekingsprijs ineens gigantisch gestegen

Niet zo heel lang geleden schreven we al eens over wat het je gaat kosten als je René Le Blanc voor je verjaardag wilt boeken. Blijkbaar is er zoveel animo voor de volkszanger dat hij zijn prijzen inmiddels flink omhoog heeft gegooid.

René Le Blanc optreden

We kennen René van het SBS6-programma ‘Ik Geloof In Mij’, waardoor hij in één keer bekend werd. Daar werd de Nederlandse volkszanger populair met het liedje ‘If I Tell You’. Tegenwoordig geniet René van zijn bekendheid en geeft hij overal optredens.

René de Wit, wat dat is zijn echte naam, is gewoon te boeken voor je verjaardag. René is te boeken per half uur en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Blijkbaar is hij tegenwoordig zo populair dat zijn prijzen flink zijn gestegen.

kosten optreden van Rene Le Blanc op je b day 1

8000 euro per uur

Heb jij René Le Blanc altijd al een keer op je verjaardag willen hebben? Voorheen betaalde je een schappelijke 995 euro per half uur en dat steeg daarna naar 2995 euro. Tegenwoordig ben je nog meer kwijt, want René is blijkbaar behoorlijk populair.

Zo betaal je nu een goede 4000 euro voor een half uurtje, wat neerkomt op een bizarre 8000 per uur. Zelf zegt René over zijn nieuwe prijzen: “Ik heb nu een echt professioneel team om me heen. Dat verklaart ook waarom ik nu 4000 euro voor een half uur optreden vraag.”