Rachel over zwangerschap Sarah: “Ik gun het Dré en haar enorm”

Ineens door er een foto op van Sarah van Soelen die samen met Rachel Hazes bij een babywinkel was gespot. Meteen dook de vraag op: is Sarah van Soelen zwanger van André? Rachel Hazes, die altijd in is voor een praatje met de media, geeft nu duidelijkheid.

Sarah van Soelen zwanger

Roddelblad Story publiceerde de foto van Sarah van Soelen en Rachel Hazes die babyspulletjes aan het shoppen waren. Dré is al een paar weken spoorloos en meteen gingen de alarmbellen af. Sarah zou zwanger zijn van André.

Het zou natuurlijk heftig nieuws zijn als Sarah zwanger van Dré blijkt te zijn terwijl ze net uit de afkickkliniek komt. Op dit moment is André Hazes zelfs voor de tweede keer opgenomen om van zijn drugsverslaving af te komen. Hij zou in gespot zijn in de Spaanse stad Alicante bij dezelfde kliniek waar Sarah behandeld is.

Bizarre wending in Hazes soap Sarah zwanger van Andre

Rachel Hazes: “Gun het ze enorm”

Rachel Hazes geeft tegenover de roddelmedia nu duidelijkheid over Sarah’s vermeende zwangerschap. Ze zegt: “Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend. Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!”

Sarah van Soelen is dus niet zwanger van André. De reden dat de dames bij de babywinkel waren had te maken met de neef van André, Djarno Hofland, die binnenkort vader wordt van een dochtertje. Rachel zegt tegen weekblad Story: “Ons bezoekje met z’n drieën had een andere reden. Sarah moest iets voor een vriendin kope. Ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt. Dat Rebecca ook mee was, vond ik super leuk! We zijn heel close met z’n allen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)