Prinses Amalia over gelekte foto’s zus Alexia: “We kunnen niks meer…”

In het boek ‘Amalia’ dat Claudia de Breij schreef over onze kroonprinses komt alles aan bod: haar toekomst als koningin, haar hobby’s, haar ouders, haar vrienden. Zo vertelt Amalia dat ze weleens met een psycholoog praat, maar doet ook een boekje open over social media.

Gelekte party foto’s Alexia

Over onze toekomstige Koningin komt normaal gesproken niet zoveel naar buiten, maar in het boek komen we toch wat meer over de Oranjeprinses te weten. Zelf is Amalia niet actief is op social media, waar ze verschuilen zit achter een anoniem en gesloten Instagram account waar niemand iets van af weet.

Onlangs verschenen er foto’s van een feestende Alexia die door haar klasgenootjes op Instagram werden gedeeld. Dit zorgde destijds voor veel ophef en haalde het nieuws. In het nieuwe boek doet Amalia nu uitspraken over dit soort situaties.

Prinses Amalia over gelekte fotos zus Alexia We kunnen niks meer 1

“We kunnen niks meer”

Volgens Amalia is er door de pers veel geld geboden aan haar vriendinnen voor de foto’s en andere berichten die ze op hun eigen afgeschermde Instagram accounts plaatstem. Van de prinsessen zelf verschijnt er verder niet heel veel op social media.

Amalia zegt over de situatie met haar zusje Alexia: “Ik vind het zo naar als mensen de noodzaak voelen om dat te delen en te publiceren” zegt Amalia hier over. “Dat soort gedoe leidt ertoe dat wij niks meer kunnen, alle foto’s van onze socials af moeten halen en ons nog meer bekeken voelen.”