Pink legt concert stil en geeft dan de microfoon aan 12-jarig meisje

Het is tijd voor een heerlijk feelgood momentje. Het gaat om de 12-jarige Victoria Anthony die haar droom zag uitkomen. Ze was namelijk aanwezig tijdens het concert van de bekende zangeres Pink in Vancouver, Canada. En daar gebeurde iets waar niemand op had gerekend.

Pink geeft de microfoon aan een fan

Halverwege het concert in Vancouver nodigde Pink het meisje uit op het podium. Wat er toen gebeurde verraste iedereen, inclusief Pink zelf. Ze kon namelijk iets beter zingen dan iedereen verwacht had.

Voor de start van Pinks show tijdens haar “Beautiful Trauma World Tour” in 2018, had Victoria Anthony een socialmediacampagne gevoerd om de aandacht van de ster te trekken. Nieuwskanalen pikten vervolgens haar berichten op, en Victoria werd van de ene dag op de ander bekend.

Geweldige reactie van Pink

Pink had iets opgemerkt van de socialmediacampagne en zocht in het publiek naar Victoria: “Ben jij degene waar ik over gelezen heb in het nieuws? Wil je iets komen zingen?”

Victoria gaf aan dat haar moeder degene was die het idee had om de campagne te voeren. Eenmaal op het podium, begint ze met het nummer ‘Perfect‘. Zowel Pink als het publiek is onder de indruk. Bekijk de video hieronder om het prachtige moment te zien waarop Victoria haar droom waarmaakte.