Patrick gaat ‘per ongeluk’ naar bed met de tweelingzus van zijn vriendin

Soms hoor je een verhaal waarvan je denkt “dit kan echt niet waar zijn”. Met zo’n verhaal belde Patrick in naar Qmusic om bij Mattie en Marieke zijn bijzondere verhaal te doen. Patrick heeft een hele leuke vriendin, en deze vriendin heeft ook een tweelingzus.

Mattie en Marieke

In de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic kan je met regelmaat inbellen om een leuk verhaal te vertellen. In een van hun segmenten stelden ze hun luisteraars de vraag: welk geheim heb jij voor je partner?

Patrick belde in met een verhaal waarvan je wel snapt dat hij het geheim houdt voor zijn partner. Het is voor veel mannen een droom die nooit zal uitkomen, maar Patrick heeft het ‘per ongeluk’. Hij belandde namelijk in bed met de tweelingzus van zijn vriendin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

In bed met de tweelingzus

De kans is groot dat de vrienden van Patrick wel eens de grap hebben gemaakt of hij zijn vriendin en haar zus niet een keer door elkaar heeft gehaald. Nou, in die grap schuilt dus een kern van waarheid.

Patrick is na een avondje stevig drinken in dronken toestand bij de tweelingzus van zijn vriendin in bed beland. Zij was zo moe dat ze dacht dat het haar eigen vriend was en zo kroop Patrick ‘per ongeluk’ op de tweelingzus. Bekijk de hilarische beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)