Pathé gooit elke dag gratis een nieuwe bioscoop film online

Het is vanwege de huidige coronamaatregelen niet meer toegestaan om naar de bioscoop te gaan. Balen, want daardoor kunnen al die gloednieuwe bioscoopfilms niet bekeken worden. Gelukkig komt Pathé met een oplossing waar iedereen vrolijk van wordt!

Want vanaf deze week zet Pathé elke dag een nieuwe bioscoopfilm online. En het mooiste is dat je die helemaal gratis en voor niks kan bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de Pathé Thuis app te installeren en een gratis account aan te maken.

Hoe werkt het?

Het bekijken van de bioscoopfilms is dus helemaal gratis. Elke dag om 09:00 ’s ochtends laat Pathé via hun social media kanalen weten welke film er die dag te bekijken is. Je kunt de film dan tot ’s avonds 23:59 bekijken, gewoon vanuit het comfort van je eigen luie stoel. Na twaalven wordt de film er weer afgehaald en maakt plaats voor een nieuwe film de volgende dag.

Deze week waren de nieuwe Rambo en Huisvrouwen Bestaan Niet 2 al gratis te bekijken. Er zit dus voor ieder wat wils tussen! Benieuwd naar welke film er vandaag gratis te bekijken is?

Meld je dan aan via deze link en volg Pathé op Instagram en Facebook om te zien welke nieuwe bioscoopfilm er vandaag te bekijken is!