Oranjeoutfit Hélène Hendriks trekt de aandacht van tv-kijkers

Het Nederlandse Elftal heeft gisteravond door een overwinning op Oostenrijk zich geplaatst voor de achtste finale. Voetballiefhebbers zijn daar blij, maar mannen die niet van voetbal houden ook. Het betekent dat we namelijk nog wat langer naar Helene Hendriks mogen kijken.

De Oranjezomer

De voetbalgekte neemt langzaamaan toe door de overwinningen van het Nederlandse elftal. Of ze daar bij televisiezender Veronica blij mee zijn is de vraag, want De Oranjezomer wordt zo goed bekeken als ze zouden willen. Wie wel de aandacht weet te trekken is Helene Hendriks.

Dat Helene de heel wat kijkers trekt, komt niet als een verrassing. We hebben het zelfs vermoeden dat Helene eigenhandig verantwoordelijk is voor de helft van de kijkcijfers. De officiële persfoto wekte een paar weken terug namelijk al behoorlijk wat interesse

Helene Hendriks De Oranjezomer
Foto: William Rutten

Hélène Hendriks trekt de aandacht

De mannelijke voetbalkijkers weten natuurlijk allang dat Helene een kijkcijferkanon is. Nu ze ook bij De Oranjezomer op Veronica te zien is krijgen kijkers geen genoeg van de spontane blondine.

Het is de kijkers vooral te doen om het strakke oranje shirtje wat de presentatrice aantrekt. Zelfs de Oranjefans die bij het voetbalstadion met haar op de foto willen tuimelen omver. Bekijk de beelden hieronder: