Leuk voor de zomer: goedkope mega Opblaas-Frikandel van 2 meter lang

Heb jij ook zo’n zin de zomerse dagen? Lekker het water op met vrienden en familie, chillen, drinken en natuurlijk eten. Als je daarnaast ook gek bent op frikandellen (wie is dat nou niet) hebben wij iets geniaals gevonden. Een opblaasbare heerlijke bruine staaf voor op vakantie. Dit wil je hebben!

Opblaas-Frikandel: dit is geniaal

Er gaat niets boven een lekker frikandelletje. Het liefst klappen we er elke dag wel eentje bij de snackbar, vooral de frikandel-speciaal. De frikandel-speciaal die we nu tegen zijn gekomen is volledig opblaasbaar. Dat is nog eens echt speciaal!

Hij is 2 meter lang en je kunt er heerlijk op dobberen. Met deze frikandel ben je de koning van het water, dat is een ding wat zeker is. We zien onszelf al helemaal de hele zomer op die frikandel dobberen.

opblaasbare frikandel

Hier te koop

Je kunt deze 2 meter lange frikandel scoren op de website ‘Ottosimon.nl’. Het is geen frikandel-speciaal, doe er dus wel even wat curry, mayo en uitjes op.

Je kunt op de website de frikandel vinden onder de toepasselijke naam: “Air Mattress Sausage Inflatable”. Voor slechts 11 euro is dit heerlijke ding van jou. Maak er een onvergetelijke zomer van mensen!