“Nou, NENT kan de pleuris krijgen”-tweet door Olav Mol geliket

Gisteravond kwam het nieuws naar buiten dat Olav Mol volgend jaar niet meer te zien en te horen zal zijn als Formule 1-commentator. Het nieuws valt bij veel mensen slecht en op Twitter verschenen meteen talloze boze reacties. Dat Mol zelf ook niet te spreken is over de gang van zaken blijkt uit een aantal tweets die hij heeft geliket.

Einde van een tijdperk

Met het vertrek van Olav Mol en Jack Plooij komt er een eind aan een tijdperk. Mol was al sinds 1991 de Formule 1-commentator van Nederland, maar moet nu het stokje overdragen aan Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Dit komt doordat de F1-uitzendrechten van Ziggo Sport verhuizen naar Viaplay verandert er dus een hoop voor de Nederlandse F1-liefhebbers. Niet alleen Olav Mol is niet meer te zien, ook pitreporter Jack Plooij zullen de kijkers in 2022 moeten missen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Olav Mol is niet blij

Olav Mol is uiteraard niet blij met de gang van zaken en de keuze van NENT, het moederbedrijf van Viaplay. Het nieuws verbaasde hem en het maakt Olav behoorlijk boos: “Dit nieuws komt ook voor mij als een donderslag bij heldere hemel, want ik heb het ook uit de media moeten vernemen”, vertelt Mol.

Ook op Twitter laat Mol duidelijk weten niet blij te zijn met het besluit. De commentator liket een tweet waarin staat: “Nou, NENT kan de pleuris krijgen met hun Viaplay!!”. Volgend seizoen is de Formule 1 in Nederland te zien via de betaalde kanalen van Viaplay.

olav mol tweet NENT kan de pleuris krijgen