Is dit dan écht de nieuwe vriendin van André Hazes? Niet Anne Rose, maar….

Gisteren was André Hazes weer voor de zoveelste keer dit jaar in het nieuws. En net als bijna alle andere keren ging het ook nu over zijn vriendinnetje. Of beter gezegd, vermoedelijke vriendinnetje. De naam Anne Rose viel, maar er blijkt een heel andere dame in het spel te zijn.

Toch niet Anne Rose

André Hazes verslijt zijn vrouwen sneller dan zijn schoenen. De teller voor dit kalenderjaar staat inmiddels al op minimaal 3. Zo verliet hij Monique Westenberg voor Bridget Maasland, ging daarna weer terug naar Monique, dumpte Monique opnieuw voor Sarah van Soelen en is nu sinds een maand ‘vrijgezel’.

En dus kan de geruchtenmolen weer op volle toeren draaien en deze week viel er de naam Anne Rose, te zien op de foto hieronder. Natuurlijk was het niemand minder dan roddelkoningin Yvonne Coldeweijer die met het nieuws naar buiten trad. Maar dit lijkt niet kloppen en er zou een andere dame in het spel zijn.

Anne Rose nieuwe vriendin Andre Hazes

Dit is de nieuwe vriendin van André Hazes

Yvonne heeft het volgens bronnen dus totaal bij het verkeerde eind. De nieuwe vriendin van André Hazes zou namelijk Joëlle Elizabeth Ann heten. Dit meldt Reality.fbi op Instagram, een juice-kanaal waar bekenden van BN-ers anoniem hun informatie naar doorsturen.

Van Joëlle zijn er al verschillende foto’s opgedoken, waaronder foto’s waarom ze samen met André is te zien. De twee zouden elkaar uit hun jeugd kennen en hun vriendschap zou nu uitgelopen zijn op een relatie. Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Foto’s van Joëlle Elizabeth Ann

joelle elizabeth vriendin andre hazes

is dit de nieuwe vriendin van andre hazes joelle elizabeth ann 1