Zien:“Monique heeft haar gezicht laten doen op ‘Standje Sarah”

De soap rondom Andre, Sarah en Monique blijft maar doorgaan. Inmiddels lijkt Andre weer terug te zijn bij Monique en viert daar nu ook weer Sinterklaas. In eerste opzicht lijken Monique en Sarah niet heel erg op elkaar. Maar ze hebben ook wat overeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat ze allebei niet vies zijn van een botoxje.

Monique naar de kliniek?

Eerder schreven we al over alle ingrepen die Sarah van Soelen heeft laten doen. Niks mis mee natuurlijk, iedereen mag lekker zelf bepalen wat hij of zij met zijn of haar lichaam doet. Ze mag er ook zeker zijn, ook met al die ingrepen. Toch zijn er altijd veel reacties op cosmetische ingrepen.

Monique leek altijd vrij ‘puur natuur’ maar is ook niet vies van een spuitje hier of daar. Er zijn echter nu heel erg veel mensen die denken dat Monique ook op de Botox-tour is gesprongen. Verschillende nieuwsbronnen schrijven namelijk dat ze naar de kliniek is geweest.

Monique gaat op standje Sarah?

De geruchten komen vooral door een video die ze zelf op social media heeft geplaatst. Ze promoot hierin een spray die het gezicht bruiner maakt. Niks geks zou je zeggen. Veel volgers denken echter dat het gezicht van Monique is veranderd. Het gaat vooral om de strakkere wangen en de vollere lippen.

Ook het voorhoofd is 100% rimpelvrij. Dit kan ook een filtertje zijn op Instagram natuurlijk. Maar het zou ook kunnen dat ze dit voor Andre doet, aangezien hij dit bij Sarah ook mooi vind. Leef en laat leven is natuurlijk ons motto. Wat denk jij?