Monica Geuze breekt internet met extreem schaars geklede foto

We kennen Monica Geuze natuurlijk allemaal van haar werk als presentatrice en goede looks. De 25-jarige influencer presenteert onder andere Temptation Island en heeft een super populaire podcast met Kaj Gorgels, met de pakkende naam Geuze & Gorgels. Ze werd vorig jaar zelfs verkozen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’. Het gaat Monica dus flink voor de wind.

Monica Geuze gaat lekker

Op Instagram is ze ook een van de populairste en bekendste vrouwen van Nederland. Ze heeft inmiddels maar liefst 1,3 miljoen (!!) volgers op het platform. Dat is een bizar aantal voor een Nederlandse influencer.

Hoe ze aan die volgers komt? Meisjes zijn fan van haar en mannen zijn dol op haar. Dat komt omdat ze vaak pikante en interessante foto’s deelt. Monica is niet vies van wat schaars geklede foto’s en dat vinden de fans natuurlijk ook helemaal niet erg. Daarnaast post ze natuurlijk ook veel normale foto, zoals deze hieronder met haar kindje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)


Monica Geuze breekt het internet

Onlangs had ze een shoot voor het tijdschrift FHM. Ze hield een pikante shoot met de bekende website. De tweede foto uit de reeks is er eentje om in te lijsten. Het is dan ook het ultieme bewijs dat ze de mooiste vrouw van Nederland is.

In een pikant zwart setje staat ze model voor de camera. Omdat beelden meer zeggen dat duizend woorden hebben we deze Insta-foto’s voor je uitgelicht. Swipe even naar rechts om te zien waar we het over hebben:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)