Drama in de action: Mevrouw wil geen mondkapje dragen en maakt scene

Deze pandemie heeft ons land niet gezelliger gemaakt. Het lijkt soms alsof er twee kampen zijn gecreëerd die lijnrecht tegenover elkaar staan. De voorstanders en tegenstanders. En dat komt de sfeer niet echt ten goede, ook niet in deze Action in Leek.

Mevrouw maakt drama in de Action

Deze vrouw in kwestie besloot namelijk een video te maken in de Action. Ze wilde geen mondkapje dragen en schreeuwde dat van de daken. De medewerkers hebben nou eenmaal met de regels te werken en adviseren haar een mondkapje op te doen. Daar is ze niet van gediend.

Ze heeft ondanks al haar drama wel tijd om het te filmen. Wat je ook vind van deze situatie, het is gewoon een bloedirritant mens. Dit soort mensen maken altijd drama om niks. De medewerker weet ook niet meer wat hij er mee aan moet (Video onderaan).

mondkapje action

Irritatie in de Action

Ze heeft het over discriminatie en dat het waanzin is dat dit in Nederland gebeurt. In onze ogen stelt ze zich een beetje aan en wil ze een beetje meegaan in de hype rondom het klaaggedrag.

Ze besloot de video de wereld in te slingeren dus dat geeft iedereen het recht om er iets van te vinden. Wat vind jij, stelt ze zich aan of heeft ze helemaal gelijk?