Michael van der Plas en Naomi uit elkaar, gaat nu achter Yolanthe aan

Michael van der Plas kennen we natuurlijk als de ex-man van Barbie aka Samantha de Jong. Nadat hun huwelijk stuk liep kreeg Michael een relatie met Naomi Dijkstra, maar de twee zijn sinds kort uit elkaar. Michael heeft nu zijn pijlen gericht op niemand minder dan Yolanthe Cabau.

Michael en Naomi uit elkaar

Het leven van zowel Michael als zijn ex-vrouw Barbie staat al jaren in de schijnwerpers. In een video op Instagram spreekt Michael zich nu uit over zijn breuk met Naomi: “De laatste tijd krijg ik vaak de vraag of ik nog samen ben met Naomi.”

“Dat is niet het geval. We zijn uit elkaar”, vervolgt Michael. Hij laat weten dat ze al een tijdje uit elkaar zijn. Er zou geen sprake zijn van een grote ruzie, maar zijn “goed uit elkaar gegaan”.

michael van der plas naomi

Michael gaat achter Yolanthe aan

In de video vertelt Michael ook dat ze “allebei wat anders willen”. Daarbij lijkt Michael nu al goed te weten wat hij graag wil, namelijk Yolanthe. Kort na zijn video deelde hij een interview van Yolanthe waarin ze zegt: “Sinds een paar maanden voel ik voor het eerst de behoefte om samen dingen te ondernemen en te delen. Ik begin nu pas behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit.”

Die uitspraak valt bij Michael goed in de smaak, want hij lijkt zich de aangewezen persoon te voelen om Yolanthe in haar behoefte aan liefde en intimiteit te voorzien. “We gaan nu alle pijlen richten op Yolanthe”, zet hij bij de foto’s. “Ik hou jullie op de hoogte”. Bekijk de beelden hieronder:

Michael van der Plas richt pijlen op Yolanthe Cabau 1

Michael van der Plas richt pijlen op Yolanthe Cabau 2

Bron:Axed