Michael van der Plas was in 2004 al BN-er bij Blik Op De Weg

Michael van der Plas haalde afgelopen weken een paar keer de headlines vanwege de breuk met zijn ex. Hij deed namelijk een paar vrij onsubtiele maar vooral grappige versierpogingen bij Yolanthe Cabau en Monique Westenberg.

Michael van der Plas

Michael is met name bekend geworden als de man van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso. Na hun breuk kreeg Michael een relatie met Naomi Dijkstra, die zelfs hun eigen reality-serie kregen.

Ook de relatie is ondertussen op de klippen gelopen en nu probeert Michael het bij Yolanthe Cabau, de ex-vrouw van Wesley Sneijder en bij Monique Westenberg, de ex van André Hazes. Helaas voor Michael hapte beide dames niet.

Michael van der Plas was in 2004 al BN er bij Blik Op De Weg 1

In 2004 bij Blik op de Weg

Maar wist je dat Michael al véél eerder op tv was te zien? In 2004 verscheen de Hagenees al in het programma Blik Op De Weg, een tv-serie waarbij de verkeerspolitie door heel Nederland wordt gevolgd.

Michael werd aan de kant gezet voor een paar overtredingen en kwam met zijn blije koppie dus al vroeg op tv. En als de camera’s dan toch op je staan gericht kan je natuurlijk meteen even de groetjes doen aan Duindorp: