Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet

De meeste van ons zitten momenteel thuis en vervelen zich kapot. Een van de manieren om de tijd te vullen is het leggen van een puzzel. Afgelopen weken sloegen de mensen massaal legpuzzels in, maar we hebben hier een puzzel voor je waar je voorlopig wel even zoet mee bent.

50ste verjaardag maanlanding

Four Point Puzzels heeft een legpuzzel gemaakt van een hoge resolutie afbeelding van de maan. De reden voor de puzzel is de 50ste verjaardag van de lancering van de Apollo 11, de missie die de eerste man op de maan zette.

De puzzel van 1000 stukjes is de helderste foto die NASA van de maan heeft gemaakt. En inderdaad, als we goed naar de foto van de puzzel kijken kunnen we zelfs de maankraters zien.Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet 2

Moeilijk

Het zal je dus niet verbazen dat dit een onwijs moeilijke puzzel is. De puzzel bestaat enkel uit grijs getinte stukjes, waardoor het echt even goed kijken en zoeken wordt. Desondanks vliegen de maanpuzzels als warme broodjes over de toonbank.

Ben je net als wij enthousiast geworden? Je kan de puzzel kopen via de website van Uncrate en kost maar 23 euro. De puzzels worden pas vanaf 16 april verstuurd, dus je moet wel even geduld hebben!

Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet 1 Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet 3