Vrouwen worden wild: dit is officieel de meest aantrekkelijke man van 2021

Wellicht ben je al bekend met het tijdschrift ‘People’. Zij doen elk jaar een onderzoek waarde meest sexy man van dat moment. Ook dit jaar werd er een man gekozen. Maak kennis met de meest sexy man op deze planeet. We zijn heel benieuwd wat jij er van vind.

Paul Rudd is meest aantrekkelijke man van 2021

De 52-jarige Paul Rudd mag zich nu officieel de meest knappe man van 2021 noemen. Hij heeft tot eind 2022 om deze titel met zich mee te dragen. Hij is bekend van onder andere zijn rollen in Marvel-films. Ook begon hij ooit met een rolletje in Friends. Toch vinden wij het een opvallende keuze en hadden we zijn naam zeker niet verwacht.

Paul heeft namelijk erg populaire voorgangers. Denk aan Dwayne Johnson, Idris Elba, David Beckham, Chris Hemsworth, Hugh Jackman en Ryan Reynolds. De meningen zijn dan ook verdeeld over de meest aantrekkelijke man van dit jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Rudd (@paulrudd_)

Paul Rudd een waardige opvolger?

Vorig jaar won Michael B. Jordan de prijs. Het is ook bijzonder te noemen dan een 52-jarige dit jaar wint. Toch een leuke ontwikkeling en een reden om hoop te houden. Sommige mannen worden gewoon niet ouder, of juist knapper.

Hieronder een video van Paul. Wat vind jij? Is dit de meest aantrekkelijke man van het jaar?